page_banner

Вести

Процес: Три-во-едно префрлување чистење и процес

Програма за чистење на прекинувачот: Преку копчето за вклучување во горниот десен агол на почетната страница, можетеПрефрлете ја програмата, пауза ирестарт.

Replace the suitable focusing mirror: You can directly use the focusing lens of the welded F150 (cleaning width is 20mm) or replace the cleaning F400 focusing lens (cleaning width is 40mm-60mm), which can make choices according to the lens used in the Соодветна селекција во поставката.

Отстранете го делот за заклучување пред пиштолот

Процес на чистење

Опсегот е 10-100Hz.Се препорачува да се постави 80.

Ширина на скенирање: Ширина на скенирање на самото местотоа е тоаопсегот е 0-40мм,и тоапоставки на системотСпоред спецификациите на огледалото за фокусирање всушност се користи.

Врвна моќ: Обично го сметаме за тоамаксималната моќност на ласерот.

Циклус на должност: Стандардните податоци се 100%

Фреквенција на пулсот: Стандардните податоци се 2000

По поставувањето на параметрите, ако стеУвезете и вратете се назад,Овој процес можете да го видите на левата страна на почетната страница

② Конфирмација на фокусот

Преку скенирање на растојанието напред и назад, како и близу и далеку, фокусот е кога звукот е најголем и искрата е најголема, а чистењето треба да се изврши според ова растојание.Во ова време.

F400 Фокус (генерално растојанието од врвот до плочата е околу 35-40 см или така когае најсилен)

③ Употребата на гасови

Избор на гас за чистење: Воздухот не помалку од 5 кг, без масло и без вода треба да се филтрира или да се користат други инертен гасови кога се над три нивоа

 

 


Време на објавување: август-25-2022